Catch Me Patch Me ervaringen, kruidvat, recensie, waar te koop, forum, apotheek, kopen, nederland, prijs

10

Catch Me Patch Me ervaringen, kruidvat, recensie, waar te koop, forum, apotheek, kopen, nederland, prijs

Op gewicht komen of een gezond gewicht behouden blijft een grote uitdaging. We hebben ongetwijfeld wel allemaal een periode waarbij we opzoek gaan naar hulpmiddelen omdat we weer even op gewicht moeten komen, paar kilootjes moeten wegwerken of even van de rolletjes af moeten. Shakes, fatburner pillen, extra sporten, dieeten, toepassen helpen niet of slechts tijdelijk. Kan super frustrerend zijn als je van alles probeert en niets schijnt aan te slaan. Gelukkig werkt de technology van vandaag in ons voordeel met Catch Me Patch Me. www.CatchMePatchMe.nl

Catch Me Patch Me ervaringen, kruidvat, recensie, waar te koop, forum, apotheek, kopen, nederland, prijsCatch Me Patch Me voor een ideaal gezond gewicht en een slank figuur. Geen onnodige kilo’s meer!

www.CatchMePatchMe.nl

Speciale aanbieding -50% KORTING

Catch Me Patch Me ervaringen, forum – recensie

Catch Me Patch Me ervaringen, forum - recensie

Op de Catch Me Patch Me foum lees je de reacties van klanten die hun ervaringen delen. Zowel mannen als vrouwen hebben geven hun reviews van het product. De Catch Me Patch Me ervaringen zijn inspirerend en de recencies overweldigend. Klanten hun ervaringen duiden op zichtbare en blijvende resultaten. Op het forum delen onze klanten ook de uitdagingen met hun gewicht en hoe dit product  daar verandering in heeft gebracht. Het forum is een goede bron waar gebruikers hun reviews kunnen delen met andere gebruikers en toekomstige gebruikers. www.CatchMePatchMe.nl

Ik heb jaren problemen gehad met mijn gewicht onder controle houden, en het is niet zo zeer omdat ik een gezond leven heb, integendeel. Op advies van de arts heb ik mijn voeding omgegeooid, ben ik begonnen met sporten en had wel resultaat, maar nog net niet voldoende. Om niet mismoedigd te raken keek ik uit naar een effectieve impuls. Dit prodcut was voor mij de uitkomst. Ik geef deze recensie omdat er vast wel meer mensen als ik zijn. 1 patch per dag heeft als aanvulling op mijn eetpatroon en bewegingspatroon geholpen de laatste pondjes eraf te gooien. De arts vermoedde dat ik mogelijk een schildklier uitdaging had, maar wilde nog geen medicatie voorschrijven. Dat hoefde nadat ik begonnen was met Catch Me Patch Me ook niet meer. Alles scheen plots goed te werken. Ik ga door met met dit product om de behaalde resultaten te behouden.

Toene van Lobrecht

Skeptischer dan mij kun je niet zijn over het gebruik van allerlei vetverbrandingspillen en afslank shakes. Ja, ik heb ze allemaal geprobeerd. Ik voelde me wel kampioen jo-jo-er, totdat ik deze patch leerde kennen. Eigenlijk gewoon uitgeprobeerd voor de vorm, zonder enige verwachting te koesteren. Wat een resultaat! Het vet rolde praktisch ervan af moet ik zeggen. Na enkele weken zag ik er helemaal anders uit, slanker in de middel, geen uitpuilende buik of tegen elkaar aanschurende dijen. ‘Nou breekt mijn klomp’, dacht ik. Alle andere producten in de prullemand, geef mij maar dit product.

Judith Schoonhoven

Het is waar wat men zegt dat je met je jaren automatisch toeneemt in gewicht. We wensen allemaal dat we nog hetzelfde wogen als toen we twintig waren. Ik werkte heel hard aan mijn ideaal gewicht maar toen ik boven de 45 jaar kwam te zitten ging het moeizamer. Ik raakte er welleens super gefrustreerd van, soms verdrietig en soms heel erg boos. Toen kreeg ik pleisters van een hele goede vriendin die echt met me te doen had.  Ze zei ‘baadt het niet, schaadt het niet’. Haar reactie toen ze me na enige weken terug zag was er eentje waar ik super blij van werd.  Het heeft perfect gewerkt en al mijn frustratie is verdwenen. Dubbele win voor mij

Esmee Drielinger

Catch Me Patch Me ervaringen, kruidvat, recensie, waar te koop, forum, apotheek, kopen, nederland, prijsCatch Me Patch Me voor een ideaal gezond gewicht en een slank figuur. Geen onnodige kilo’s meer!

www.CatchMePatchMe.nl

Speciale aanbieding -50% KORTING

Catch Me Patch Me gebruiksaanwijzing, hoe gebruiken?

Catch Me Patch Me gebruiksaanwijzing, hoe gebruiken?

Catch Me Patch Me bevat snel werkende, via de huid absorberende stoffen en nutrienten die effectief werken voor gewichtsverlies, zonder bijwerkingen. Integendeel werken de stoffen om het bloed te zuiveren en te ontdoen van afvalstoffen, die remmend werken op gewichtsverlies.

De gebruiksaanwijzing van de pleister is als volgt:

 • Huid moet schoon en droog zijn.
 • Om te kunnen afvallen breng dagelijks 1 patch aan, het liefst op een deel van de huid dat geen obstructie vertoont bijvoorbeeld in de buikstreek, dijbeen or een andere haarloze plek.
 • De stoffen moeten eerst inwerken om te kunnen afvallen.
 • Verwijder de patch niet tot de volgende dag.

De gebruiksaanwijzigen zijn heel eenvoudig en niet gecompliceerd. De ingredienten worden via de huid opgenomen en vinden hun weg via de bloedbaan naar de onderdelen waar de stoffen hun werk moeten verrichten om te kunnen afvallen. De ingredienten zijn specifiek samensgesteld en hebben een specifieke werking zoals het stimuleren van de schildklier om hormonen aan te maken die het metabolisme verhogen, het verwijderen van afvalstoffen uit het lichaam, het stimuleren van vet en glucose verbranding, het onder controle houden van het hongergevoel.

Op de vraag hoe de patch te gebruiken is het antwoord simpel: breng 1 patch per dag aan op een droge schone plek op het lichaam. Het liefst waar de huid geen haren bevat. Hierdoor kunnen de stoffen zonder obstructie worden geabsorbeerd.  Hoe te gebruiken is dus helemaal voor jou om te bepalen waar de beste plek is p je lichaam om de patch aan te brengen.

Is Catch Me Patch Me gevaarlijk: vooralsnog zijn er geen rapportages van abnormale verschijnselen of bijwerkingen. Het is dus veilig aan te nemen dat de patch niet gevaarlijk is. www.CatchMePatchMe.nl

Overgewicht of op gezond gewicht blijven is een van de grootste uitdagingen voor iedereen. Er zijn nogsteeds mensen die niet erg bewust zijn van de gevolgen van ongezonde voeding, grote calorie rijke hoeveelheden, onregelmatig eetpatroon, gevolgen van overmatig alcohol, teveel suiker, vet en zout, met alle gevolgen van dien voor de gezondheid: verhoogde bloeddruk, cholesterol, diabetes type II en andere klachten als gevolg van overgewicht.

Maar, dan zijn er ook een heleboel super bewuste mensen die ook nogsteeds vechten met hun gewicht; eten gezond, bewegen regelmatig, hebben geen gezondheidsklachten maar zijn toch niet op hun gewicht of hebben nogsteeds moeite met het bereiken van een gezond gewicht. Kan frustrerend zijn als je het al met hulpmiddelen probeert en het toch niet lukt.

Shakes, afslankpillen, poeders, meer sporten, niets helpt of werkt tijdelijk. Deze innovatieve technologie is speciaal ontwikkeld om de uitdagingen die we ervaren met ons gewicht uit de wereld te helpen. Extra pondjes kunnen nu voor goed tot het verleden behoren.

De patch is ontwikkeld om de vetverbrandende mechanismen in het lichaam op gang te brengen, zodanig dat het lichaam zelf overgaat tot vetverbranding op een veilige manier en overtollig gewicht als gevolg van lichaamsvet afneemt. De patch werkt door de huid waarbij het op het lichaam wordt aangebracht en de stoffen die vrijkomen via de huid het lichaam binnenkomen. Deze stoffen stimuleren de werking van het metabolisme en vetverbranding.

Gebruik van het product is uitwendig. Je plaatst het op de huid en de stoffen en nutrienten welke het bevat dringen via de huid het lichaam binnen en zuiveren het bloed. de patch is veilig is gebruik, eenvoudig om te gebruiken en veroorzaakt geen enekele vorm van ongemak. De patch is gerevolutioneerd en is het enig product dat ontwikkeld is waarbij het niet gecombineerd hoeft te worden met een specifiek dieet of bewegingspatroon om resultaten te behalen. Met Catch Me Patch Me kunnen gebruikers al tot 4 kilo’s per week verliezen. www.CatchMePatchMe.nl

Catch Me Patch Me is ideaal voor zij die af willen van overtollig lichaamsgewicht. Het werkt snel en effectief. Reeds in de eerste weken komen de extra pondjes eraf en ziet je figuur er anders uit, slanker.  De pleister bestaat uit vier lagen die elk een specifieke samenstelling van ingredienten bevat en een speicifeke functie hebben.

 • Laag 1: bevat hydroxycitric acid die ervoor zorgt dat het lichaam vet gaat verbranden en glucose.
 • Laag 2: bevat essentiele remmers die de opname van suikers reduceren en het hongergevoel verminderen.
 • Laag 3: bevat anitoxidanten die verantwoordelijk zijn voor zuivering van het bloed en verwijderen van afvalstoffen. De antioxidanten werken door met een cholesterol verlagend effect.
 • Laag 4: stimuleert de schildklier voor productie van hormonen die het metabolisme verhogen en vetverbranding stimuleren.

De samenstelling van de patch is ideaal voor het verhogen van het metabolisme waardoor gewichtsverlies effectief gerealiseerd kan worden zonder bijwerkingen of negatieve effecten op de gezondheid. www.CatchMePatchMe.nl

Catch Me Patch Me prijs

Catch Me Patch Me prijs

De prijs van het product  is redelijk vergeleken met shakes, pillen, poeders en andere gewichtsbeheersings pleisters die worden aangeboden. Catch Me Patch Me pleisters zijn uniek in hun soort, niet alleen in prijs, maar ook in werking.  Een doos bevat 15 pleisters waarvan er dagelijks 1 op de huid aangebracht dient te worden. Vanwege het eenvoudig gebruik waarbij de pleisters op de huid worden aangebracht ondervind je geen enkele vorm van ongemakwww.CatchMePatchMe.nl

Catch Me Patch Me waar te koop, kopen, apotheek

Catch Me Patch Me waar te koop, kopen, apotheek

Waar kun je Catch Me Patch Me kopen?

Dit product kun je online kopen via de webshop van de fabrikant www.CatchMePatchMe.nl. Helaas is de patch voor onze klanten in Nederland vooralsnog alleen online te koop, voor zij die zich afvragen waar dit product te koop is.  Het kopen online vanuit de comfort van uw thuis en laten bezorgen tot aan de deur is super eenvoudig en snel.

In tegenstelling tot soortgelijke producten is Catch Me Patch Me niet verkrijgbaar in de apotheek. Waar is hij dan wel te koop? Het product is eenvoudig te koop via de webshop www.CatchMePatchMe.nl, om te voorkomen dat je een verkeerd product aanschaft vanwege de grote overspoeling op de markt, en in de apotheel liggen er vele producten die erop lijken, maar let wel, niet dezelfde werking hebben.

Catch Me Patch Me nederland – bestellen, kruidvat

Catch Me Patch Me nederland - bestellen, kruidvat

Catch Me Patch Me voor de klanten in Nederland is alleen te bestellen via de webshop welke kan via www.CatchMePatchMe.nl met een direkte link naar de officiele fabrikant. Eenvoudig en snel bestellen middels een paar klikken op de knop.

Om te voorkomen dat onze klanten een verkeerd product aanschaffen zijn er in Nederland vooralsnog geen outlets van dit product opgezet bij apotheken, drogisterijen of natuurwinkels zoals Kruidvat of de Tuinen. Let wel dat drogisterijen als Kruidvat en de Tuinen soortegelijke producten aanbieden, maar deze hebben niet dezelfde werking. Wil je dus gegarandeerde resultaten dan is het veilig via de fabrikant zelf het product te bestellen.

Is Catch Me Patch Me beschikbaar op Amazon? 

Om garantie te bieden op een uniek and authentiek product is deze online slechts via de webshop van de fabrikant te koop. Op Amazon worden er wel meer dan honderd soortgelijke producten aangeboden, maar niet met de technologie waarmee deze patch is ontwikkeld.

De pleister bestaat uit vier lagen waarin stoffen en nutrienten verwerkt zijn op innovatieve wijze, die via de huid de bloedbaan binnenkomen en specifiek de delen van het lichaam die vetverbranding en gewichtsverlies tot stand brengen, stimuleren waardoor resultaat effectief, snel en gegarandeerd is. Met het gebruik van  1 ptch per dag hoeft afvallen geen vermoeiende en inspannende activiteit meer te zijn. Het resultaat is binnen niet al te lange tijd zichtbaar, niet alleen in je figuur, maar ook in de algehele gezondheid omdat het ook een positieve invloed heeft op bloeddruk, cholesterol en nog andere klachten gerelateerd aan overgewichtwww.CatchMePatchMe.nl

Catch Me Patch Me ervaringen, kruidvat, recensie, waar te koop, forum, apotheek, kopen, nederland, prijsCatch Me Patch Me voor een ideaal gezond gewicht en een slank figuur. Geen onnodige kilo’s meer!

www.CatchMePatchMe.nl

Speciale aanbieding -50% KORTING

10 REACTIES

 1. Erg verrast na gebruik van enkele patches al zichtbaar resultaat. Ik had niet gedacht dat ze zouden werken met alle verhalen die je hoort over het gebruik van afslankproducten. In minder als 2 weken was ik al wat lichter op de weegschaal. Binnen niet al te lange tijd zat ik op mijn ideaal gewicht. Ben blij dat ik er mee ben doorgegaan.

 2. Ik had mijn twijfels, net als de meeste mensen denk ik, maar gelukkig toch de moed gehad om het te proberen met zeer verrassende resultaten. Met een beetje aandringen van mijn zusje die er super enthousiast over was. Gelukkig heb ik haar advies opgevolgd. Nu kunnen we beide flink lachen over one ‘dikke’ dagen.

 3. Snel en eenvoudig in gebruik. Elke dag gewoon 1 patch erop en wachten tot het vet eraf komt, dat is echt een aderlating als je al zolang met je gewicht in de knoop zit. Een kleine stimulans om de laatste pondjes eraf te krijgen. Ik heb er geen spijt van.

 4. Het wordt wel moeilijker op gewicht te blijven naarmate je ouder wordt. Ik zit nu boven de 50 en wil toch graag op een goed gewicht blijven, maar ik kan echt niet harder gaan sporten of nog meer dieet houden. Ik was blij dat ik met dit product mijn gezond oud worden doelstellingen kan realiseren. Ik hoef mij op mijn oude dag niet nog meer in te spannen en kan ik alles op mijn eigen tempo binnen mijn vermogen doen zonder de stress dat ik toeneem in gewicht.

 5. Mijn overgewicht had echt te maken mijn mijn zittende baan en de lange uren waardoor ik vaak geen puf meer had aan het einde van de dag om nog naar de sportschool te gaan. Nauwelijks beweging werkte niet goed voor me en ik baalde van mijn gewicht. Mijn collega bevool me dit product aan en ik zie al redelijk wat verandering. Ik ben er nog niet, maar ik ga door.

 6. Ik heb echt van alles geprobeerd om af te vallen. Maar ik hou het echt niet lang vol. Het is echt een uitdaging voor me en ik raak erg gedemotiveerd als iets niet werkt. Gelukkig hoef dat niet meer met dit product. Ik voel me lekker omdat ik resultaten zie, zonder frustratie afvallen ,vind ik wel best.

 7. Super blij met dit product. Ik vind het product geweldig snel en goed werken voor me. Ik heb drie kinderen en heel weinig tijd om naast een vaste baan, huishouden, drie kinderen met elk hun activiteiten genoeg aandacht aan mijn figuur te besteden. Met dit product en 1 patch per dag kom ik er door heen en ok nog complimentjes van de andere mamma’s voor mijn slank figuurtje.

 8. Omdat ik altijd al een beetje ‘vol’ was besteede ik er geen andacht aan totdat ik echt te zwaar werd voor mijn knieen en de dokter mij adviseerde dringend af te vallen om erger te voorkomen. Dan kan het echt niet snel genoeg gaan. Het was een langzaam en vermoeiend proces totdat ik dit product tegenkwam. Ik moet er zelf nogsteeds wel wat voor doen, maar ik merk dat het sneller en vlotter gaat. Dat is al vooruitgang en ik ben blij dat ik dit product heb gevonden.

 9. Nadat de laaste baby was geboren zat ik met wel 20 kilo’s extra die ik met geen mogelijkheid eraf kreeg. Mijn collega op het werk had een toverformula, zo noemde ze het. Ik durfde eerst niet omdat ik niet zeker was als het een effect zou hebben op de borstvoeding van de baby. Ik heb het toch maar na enige maanden uitgesteld te hebben uitgeprobeerd en gelukkig maar, anders zat ik nogsteeds met die 20 kilo’s extra.

 10. Overgewicht hebben is lastig, storend en frustrerend. Uit pure frustratie nam ik alles wat ik maar kon vinden, allerlei pillen, vetverbranders, shakes, maar niet hielp. Het resultaat was steeds maar van korte duur. Ik kwam dit product tegen toen ik de hoop op afvallen al bijna had opgegeven. Dit is de laatste die ik ooit zal gebruiken, want het is wel de beste met gelijk resultaat. Binnen enkele patches zoveel veranderingen. Ik ben erg tevreden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in