OptiMaskPro ervaringen, nederlands, forum, kopen, review, prijs, kruidvat

16
5 (100%) 4 votes

OptiMaskPro ervaringen, nederlands, forum, kopen, review, prijs, kruidvatOgen worden ook een dagje ouder en dat het zicht beinvloeden.  Ogen hebben een lens die gemakkelijk van vorm kan veranderen, echter vanaf het veertigste levensjaar begint de oogjes wat stugger te worden. Meeste mensen ervaren vervolgens dat het zicht minder scherp is bij het lezen van een boek of krant. Door de inspanning wordt er heel veel druk ontwikkeld welke vermoeidheid van de ogen met zich meebrengt. Met een bril of contactlenzen zijn ver-en bijzienheid doorgaans te corrigeren, maar neemt niet weg dat de stress in de ooglenzen onverkort aanwezig is en niet verminderd of afneemt. Dit manifesteert zich in hoofdpijn, vermoeide ogen, pijn rond de ogen, pijn bij het lezen van kleine letters of vanaf te computer scherm, lichtgevoeligheid. Nu kun je met OptiMaskPro oogmassager het magnetisch veld om de ogen beinvloeden of effecten van stress en vermoeidheid te minimaliseren. Lees verder: www.OptiMaskPro.nl

OptiMaskPro ervaringen, nederlands, forum, kopen, review, prijs, kruidvatOgen altijd kunnen laten masseren en laten ontspannen met OptiMask Pro oogmassager.

Koop het hier: www.OptiMaskPro.nl

Speciale aanbieding -50% KORTING

OptiMaskPro de magnetische acupuntuur oogstimulator

OptiMaskPro de magnetische acupuntuur oogstimulatorDe OptiMaskPro stimulator is een uitvinding in de biofysica welke traditionele aziatische geneeskunde combineert met fysica. Een unique apparaat welke gebasseerd is op de accupuntuur uit de oude Aziatische geneeskunde. Acupuntuur wordt sinds jaar en dag gebruikt voor verschillende klachten te verhelpen, maar heel specifiek voor de ogen om deze te ontspannen.

OptiMask Pro Prijs -50%

Onze ogen zijn het contact met de buitenwereld. Via onze ogen doen we allerlei indrukken op van de wereld om ons heen. Onze ogen helpen ons met de richting te bepalen waar we heen gaan en communiceren met ons evenwichtsorgaan waardoor we rechtop en rechtdoor kunnen lopen. Wanneer onze ogen dus vermoeid zijn, gespannen zijn en onder constante stress zijn kunnen er zicht-relaterende aandoeningen ontstaan, die belemmerend kunnen werken en onze bewegingsvrijheid kunnen beperken.

Dit apparaat stimuleert de acupuntuur punten rond de ogen door masserende trillingen die de oogzenuwen ontspannen. De trillingen kunnen zelf worden ingesteld naar frequentie en intensiteit om de oogspieren te ontspannen en stijfheid te verhelpen. Door optimalisatie van de bloedsomloop en bevorderen van de bloedcirculatie wordt ook de stofwisseling verbeterd. www.OptiMaskPro.nl

Dit product is voor iedereen geschikt. OptiMaskPro ervaring is prettig, ontspannend en goed werkend voor alle leeftijdsklassen. De 100% oogstimulator is ideaal voor studenten die heel veel lezen en heel veel op de computer bezig zijn of voor de werkende mensen die vooral verhoogde stress op de ogen ervaren vanwege hun werk zoals programmeurs en mensen die uren achter de PC werken, maar ook voor mensen met presbyopie, die op een hoge leeftijd zijn en brillen. Ook voor hen is dit product erg ideaal en werkt het ontspannend op de ogen. www.OptiMaskPro.nl

OptiMaskPro ervaringen, forum – recensie

OptiMaskPro ervaringen, forum - recensieDe OptiMaskPro ervaringen welke gebruikers delen op de OptiMaskPro forum geven aan hoeveel voordelen dit product teweeg brengt voor mensen met vrij intensieve banen. De OptiMaskPro reviews zijn positief en klanten drukken hun tevreden uit door hun OptiMaskPro ervaring te delen op het speciaal daarvoor bestemde OptiMaskPro forum.

OptiMask Pro Prijs -50%

Het product ontspant en verlicht de druk rond de ogen en door de trillingen komen de ogen tot rust. De OptiMaskPro reviews geven ook indrukken van de toepassing. Zo zijn er studenten die aangeven dat het voor hen perfect werkt na zo een zware studieweek  en weer andere die aangeven dat dagelijks gebruik voor hen ideaal is na een hele dag naar het computer scherm gestaard te hebben. OptiMaskPro reviews van zakenlui, schrijvers, accountants, die aangeven dat na de hele dag geconcentreerd en gefixeerd te zijn met de ogen, het apparaat goed werkt om de druk te verlichten en de vermoeide ogen tegen te gaan. De OptimMaskPro recensies geven een breed beeld hoe onze klanten  hoe onze klanten OptiMaskPro gebruiken. www.OptiMaskPro.nl

Dit product is een geweldige massager voor mijn ogen. Ik merk ook gewoon dat mijn zicht minder wazig is en sinds het gebruik er niet slechter op geworden is. Het is niet alleen positief voor mijn gezichtsvermogen maar het is ook erg ontspannen en ik voel me heerlijk relaxed erna. Ik doe hem elke avond even op voor 10 tot 15 minuten en op stand twee is het voor mij net goed. De trillingen ontspannen mij helemaal, niet alleen rond mijn ogen. Ik voel helemaal tot rust komen. Net wat ik nodig heb na een dagje lang arbeiden. Ik kan dus vol overtuiging een optimistische OptimaskPro recensie geven omdat ik er zelf ontzettend veel plezier en genot uit haal.

Winanda uit Enschede

Ik schafte zo’n oogmassager aan, puur uit nieuwsgierigheid. Ik had niet gedacht dat ik er zoveel plezier van zou hebben. Ik reis veel en zit wel uren in zo’n cabine met beperkte verlichting. Dus na enige tijd gelezen te hebben zijn mijn ogen best vermoeid. Dan is het ergste dat je niet in slaap kan komen door vermoeide en pijnlijke ogen. Precies daar waar ik mijn OptimaskPro een grote plus geef op de lijst van recensies van innovatieve producten. Heerlijk ontspannen en door de trillingen kan ik je ook nog in slaap komen. Het ontspant je helemaal, sust je inslaap en je kan het op zijn laagste versnelling zetten en nogsteeds genieten. Ontwaken, zonder wallen, is helemaal top. Standaard in de handtas mijn eigen oogmassager.

Bram uit Dordrecht

In de afgelopen jaren verslechterde mijn ogen een dioptrie en moest ik gauw een andere sterkte op mijn bril. Dan was ik alweer een paar honderd euro kwijt. Gelukkig kwam ik dit product op tijd tegen en na enkele maanden merk ik dat mijn zicht erop vooruitgegaan is. Ik denk dat dit een riskante maar zeer succesvolle aankoop was. Ik was natuurlijk huiverig als het wel bij mij zou werken. Je ogen, daar maak je immers geen grapjes mee. In mijn geval wist ik wel dat het te maken had met het feit dat ik onder motorkappen werk en altijd maar loopt te turen. Dat legt veel druk op mijn ogen en vermoeid deze best wel. Dagelijks een paar minuten ontspannen met mijn eigen oogstimulator, heeft me wel een paar honderd euro’s bespaard. Ik raad dit product echt iedereen aan.

Michel uit Vlissingen

OptiMaskPro ervaringen, nederlands, forum, kopen, review, prijs, kruidvatOgen altijd kunnen laten masseren en laten ontspannen met OptiMask Pro oogmassager.

Koop het hier: www.OptiMaskPro.nl

Speciale aanbieding -50% KORTING

OptiMaskPro gebruiksaanwijzing, hoe gebruiken ?

OptiMaskPro gebruiksaanwijzing, hoe gebruiken ?Om maximale voordelen te halen uit je oogmassager is het belangrijk te begrijpen hoe je het moet gebruiken en hoe frequent. De OptiMaskPro gebruiksaanwijzing zijn eenvoudig.

OptiMask Pro Prijs -50%

De OptiMaskPro gebruiksaanwijzing geeft aan dat drie keer op een dag, 3-5 minuten per keer, de beste resultaten levert. Je kan het tot maximaal twintig minuten gebruiken. Vermijd het apparaat te gebruiken bij brandwonden, hoofdletsels of ontsteking van de ogen of als je herstellende bent van een oogoperatie.

Let er wel op dat als je contactlens dragend bent dat je eerst de contactlenzen uit doet, alvorens het apparaat op te zetten. www.OptiMaskPro.nl

Het ontwerp is gemaakt met behulp van geavanceerde technologie om precies de acupuntuurpunten rond het oog vast te leggen. Vervolgens zijn er tweeëntwintig hypoallergene siliconen aangebracht die aanvoelen als masserende vingers op het gelaat. Door een permanente magneet welke is aangebracht in de legering van edele metalen aan het uiteinde van elke silicone worden de accupuntuurpunten gestimuleerd middels trillingen. Hierdoor ontspannen de spieren om de ogen.

Het product weegt maar 280 gram en heeft de vorm van een zwembril. Het is dus makkelijk mee te nemen. Het werkt op batterijen en ik makkelijk op te bergen. Je kunt hem thuis gebruiken, op het werk of tijdens het reizen. De frequentie en intensiteit kun je zelf bepalen en instellen. Er zijn maar liefst negen verschillende massage-instelllingen die je kunt inzetten. www.OptiMaskPro.nl

OptiMaskPro prijs – oogmassager

OptiMaskPro prijs – oogmassagerDe OptiMaskPro prijs is betaalbaar gehouden zodat dit innovatief product voor iedereen betaalbaar en toegankelijk is.  Niet alleen is het product geschikt voor directe verlichting van vermoeide ogen maar het stimuleert ook de bevochtiging van de ooglenzen, stimuleert de bloedcirculatie en bevordert de algemene gezondheid van de ogen. De OptiMaskPro prijs is vele malen minder dan wat je zou uitgeven aan verslechterende ogen, bril monturen, contactlenzen en in erge gevallen oog operaties.  Door regelmatig gebruik van deze innovatieve oogmassager kun je verslechtering van de ogen voorkomen. www.OptiMaskPro.nl

OptiMaskPro waar te koop, kopen, apotheek

OptiMaskPro waar te koop, kopen, apotheek

Waar is OptiMaskPro te koop? Dit product kun je nu met gemak online kopen rechtstreeks bij de fabrikant en deze wordt kosteloos voor je geleverd tot aan huis. Je kunt direct jouw unieke oogmassager kopen online waar veilige betaling en originaliteit van het product gegarandeerd is.

Bezoek www.OptiMaskPro.nl en plaats je bestelling. Je kunt OptiMaskPro alleen kopen via de officiele webwinkel van de fabrikant. De fabrikant garandeert niet alleen een origineel product naar ook de originele OptiMaskPro prijs, die betaalbaar is voor iedereen. Met twee eenvoudige stappen kun je nu snel en veilig OptiMaskPro kopen online!

OptiMaskPro is niet in de apotheek verkrijgbaar dus als je afvraagt waar hij te koop is dan dan kun je de officiële webwinkel bezoeken. Dit product ligt niet elders op de schappen omdat het een unieke uitvinding betreft welke een specifiek doel heeft. Om de authenticiteit van het product te bewaken is de officiele webwinkel van de fabrikant de enige en de beste plaats waar het te koop is. www.OptiMaskPro.nl

OptiMaskPro nederlands – bestellen, kruidvat

OptiMaskPro Nederland www.OptiMaskPro.nl is speciaal voor al onze klanten en toekomestige klanten die in hun oogmassager in Nederland willen bestellen. Je kunt nu je OptiMaskPro bestellen via de fabrikant en deze wordt binnen enkele dagen geheel kosteloos geleverd tot aan huis.

OptiMaskPro nederlands - bestellen, kruidvat

Beschik nu over je eigen oogstimulator die je niet alleen afhelpt van vermoeide ogen maar ook de algehele gezondheid van de ogen stimuleert. Door de trillingen op de acupuntuurpunten komt de opgebouwde spanning los, optimaliseert de bloedcirculatie en raken de ooglenzen bevochtigd ter reiniging van het oog. OptiMaskPro bestellen heeft dus zoveel meer voordelen dan verwacht.

Met een kijkje op de officiele webwinkel www.OptiMaskPro.nl kun je over jouw OptiMaskPro in Nederland beschikken.

Is OptiMaskPro te halen bij Kruitvat, de Tuinen of andere winkels in Nederland? Vooralsnog is dit product alleen verkrijgbaar bij de fabrikant. Voor de klanten van OptiMaskPro in Nederland die OptiMaskPro willen bestellen en laten bezorgen tot aan huis is er een veilige webwinkel die alle gemakken biedt om over jouw oogstimulator te beschikken. OptiMaskPro zul je dus niet vinden bij Kruitvat, de Tuinen of andere webshops zoals bijvoorbeeld Amazon.

OptiMaskPro kopen doe je nu via www.OptiMaskPro.nl waar je zeker van bent dat je kan beschikken over een origineel product tegen een betaalbare prijs. Dit  product zul je dus niet op Amazon of soortgelijke online winkels vinden.

OptiMaskPro ervaringen, nederlands, forum, kopen, review, prijs, kruidvatOgen altijd kunnen laten masseren en laten ontspannen met OptiMask Pro oogmassager.

Koop het hier: www.OptiMaskPro.nl

Speciale aanbieding -50% KORTING

16 REACTIES

 1. Ik kocht dit product namelijk op advies van een collega die ook last had van vermoeide ogen. Echter ging van mij een stukje verder. Ik hield elke dag hoofdpijn over van de stralen van mijn computerscherm. Sinds ik de oogmassager gebruik valt het wel mee. Ik heb steeds minder last van hoofdpijn en ik kan me wat beter concentreren op mijn werk.

 2. De oogmassager is een echt uitkomst voor me wanneer ik na een dag inspanning even tot rust moet komen en mijn ogen eigenlijk veel te moe aanvoelen on s’avonds thuis nog de krant te zitten lezen. Nu kan ik gelukkig weer even van mijn eigen tijd en bezigheid genieten.

 3. Zodra ik even een 5 minuten pauze neem op het werk, zet ik mijn oogmassager op. Het trilt alle spanning rond de ogen eruit en geeft mijn ogen weer een impuls om nog even door te kunnen gaan tot de volgende rust pauze. Ik vind het een heerlijk apparaat.

 4. Ik heb weleens accupuntuur gedaan tegen migraine en het als erf fijn en verlichtend ervaren. Toen ik hoorde dat er een apparaat ontwikkeld was die kon voorkomen dat migraine overneemt bij vermoeidheid, moes tik het direct aanschaffen. Ik heb er zoveel plezier van en gelukkig geen migraine meer als gevolg van vermoeide ogen.

 5. Ik gebruik dit apparaat zo vaak als ik daartoe in de gelegenheid ben. En voor maar enkele minuten. Ik voel direct verlichting en een zekere ontspanning rond de ogen. Ik ervaar het als een opfrissing om de lange dagen en uren achter de computer te overbruggen.

 6. Voelt een beetje raar aan als je voor het eerst op het. Dat komt door de trillende magneetjes. Maar als hij enige tijd op zit voelt het heerlijk aan. De rust die je overvalt. Hoewel het niet gemaakt is als slaapstimulator brengt het wel een zekere mate van rust teweeg door de trillingen. Voor mijn veiligheid zet ik het op als ik in bed lig. Ik geniet er heel erg van tot ik in slaap val.

 7. Als schrijver ben je toch vaak heel erg intensief en geconcentreerd bezig. Onbewust plaats ik heel veel druk op mijn ogen en door de drukte en je deadlines probeer je ondanks de vermoeidheid gewoon door je werken. Ik kreeg een enorme spanning tussen mijn oogleden. Dankzij deze innovatie kan ik nu twee à drie minuten per dag even relaxen en de spanning wegmaken waardoor ik vlot door kan werken.

 8. Ik kreeg last van mijn leesbril maar volgens de opticien had ik niet sterkere lenzen nodig. Alles zag er goed uit. Mijn vrouw maakte me dit product kado en ik moet zeggen ik heb sindsdien nergens last meer van. Geen pijn, geen spanning, geen droge en rode ogen. Helemaal prima.

 9. Over je hele ogen voelen je trillingen. Het is alsof iemand met de vingertoppen over de pijnpunten strijkt. Hoe hoger je de versnelling zet, hoe harder de trillingen. Ik vond het heerlijk. De ene dag kon het hard, de andere dag iets milder. Belangrijk is dat het mij hielp, geweldige ontspanning voor mijn ogen en gezicht.

 10. Waar je soms zelf te moe ben om je gezicht even te masseren , kun je nu dit apparaat inschakelen. Het werkt geweldig goed als je heel erg moe bent en gewoon even tot rust moet komen. De spanning in je hoofd en rond de ogen los moet krijgen. Ik ben blij dat ik het heb gekocht. Binnen twee dagen was het geleverd en het deed precies voor me wat ik had verwacht.

 11. Ik kan de rust niet na vertellen. Je zou het echt zelf moeten ervaren, maar ik heb geen spijt van deze koop. Het is origineel, werkt precies zoals ik dacht had verwacht. Ik merk dat mijn ogen minder droog zijn, er een stuk gezonder uitzien. Ik heb geen last van wallen en strepen onder de ogen. Sowieso blijf ik dit door gebruiken.

 12. De druk tussen de ogen als je heel lang en intensief naar iets heb zitten turen neemt direct af, na de eerste keer al. Daarna merk je dat je steeds minder vaak last krijgt van spanning en vermoeide ogen. Ik heb ervaren dat te lang achter de computer zitten de spanning bevorderde, maar sinds ik dit apparaat gebruik hoef tik mijn werk niet voor langere tijd te onderbreken. Drie tot vijf minuten, met mijn apparaat op, deed al meer dan genoeg.

 13. Ik weet niet hoe dat zit met andere mensen maar ik heb ervaren dat de rimpels en kraaienpootjes rond de ogen minder zijn geworden. Alleen hiermee al ben ik superblij. Dan komt ook nog bij kijken dat ik geen spanning achter mijn oogbollen ondervind bij het lezen. Ik verwacht nog meer mooie resultaten.

 14. Wat een sensatie brengt dit apparaat met zich mee. Ik voel me helemaal ontspannen als ik dit maar voor enkele minuten op heb. Ik gebruik dit apparaat aan het einde van de werkdag wanneer ik even de ruimte hebt om te tukken tussen de middag en ik voel me in zo een diepe rust gaan, je houdt het je niet voor mogelijk. Ik vind het een geweldig apparaat om te relaxen.

 15. Is met wanneer de kapper met het hoofd speelt en je helemaal ontspannen kan en tot rust komt, precies zo werkt dit apparaat. Je komt helemaal tot rust door de trillingen en de tintelingen die het teweegbrengt zijn zaligmakend. Het voordeel is dat je er maar een uitgaven voor hoeft te doen en er elke dag van kan genieten. Wat ben ik blij mijn oogmassager.

 16. Op de verpakking staat aangegeven dat het magnetisch veld rond je ogen worden beinvloedt en dat het daardoor je stofwisseling en bloedsomloop stimuleert. Dat is echt waar hoor. Ik had echt donkere, ingezakte vel rond mijn ogen. De collageen productie was niet optimaal dus ging ook de stevigheid van de huid verloren. Sinds gebruik van dit apparaat is de stevigheid wat herstelt en ziet het geheel een stuk gezonder uit. Ik weet dat ik er mee door ga. Bedankt http://www.optimaskpro.nl !!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here