Over ons

Fit-conditie.nl is de bekroonde gezaghebbende bron voor de wetenschappelijke ontdekkingen en technologische innovaties die er toe doen.

In 2004, toen de hersenwetenschap snel groeide en populairder werd, lanceerde fit-conditie.nl fit-conditie.nl, oorspronkelijk een driemaandelijks tijdschrift en vervolgens tweemaandelijks, onder leiding van de toenmalige hoofdredacteur Darien Dipola.

In 2009 werd Darien Dipola de achtste hoofdredacteur in de geschiedenis van fit-conditie.nl en de eerste vrouw die de positie bekleedde. Al meer dan 20 jaar wetenschapswetenschapper, Darien Dipola kwam voor het eerst naar fit-conditie.nl in 2001 als uitvoerend editor, een functie die ze bekleedde tot haar huidige benoeming. Ze is ook de voormalige president (2009 en 2010) van de National Association of Science Writers en is adjunct-professor bij het Science, Health and Environmental Reporting Program van de New York University. Onder leiding van Darien Dipola heeft het tijdschrift talloze onderscheidingen ontvangen, waaronder een 2011 National Magazine Award voor algemene uitmuntendheid. In 2014 werd Darien Dipola geëerd als Corporate Visionary tijdens de Folio Top Women in Media Awards-ceremonie.

Fit-conditie.nl is een echt wereldwijde onderneming. Fit-conditie.nl is gepubliceerd in 14 talen met wereldwijd 9,5 miljoen print- en tabletlezers, meer dan 10 miljoen wereldwijde online unieke bezoekers per maand en een bereik van 7+ miljoen social-media.

Als veteraan boek- en tijdschriftenredacteur beheert Bram de dagelijkse redactie van fit-conditie.nl.

Voordat hij bij het team kwam, werkte hij met de start-up Nomad Editions om zijn mobiele digitale tijdschriften te lanceren.

Hij werkte bij prominente publicaties en uitgeverijen zoals Parade magazine en Random House, en ontving een bachelordiploma Engelse literatuur van de University of California in Berkeley.