Schimmelinfecties van de nagels en hun behandeling met onycosolve

0

De schimmel nagel infectie oorzaken en preventie

De schimmel nagel geïnfecteerd met de schimmel-proliferatie wordt geactiveerd onder de nagel, of de nagels oppervlak. Hoewel het meestal niet ernstig is, kan worden ongemakkelijk, en de nagel is verkleurd, Onycosolve verdikking en vervorming kan leiden in Dit artikel, de Scholl wetenschappelijk onderzoek de verschillende schimmel nagel infecties en wat de oorzaken daarvan zijn, hoe te voorkomen dat de infectie is en welke behandelingen zijn beschikbaar.

oorzaken en symptomen van mycose nagel

De medische namen voor Distale en Laterale Schimmelinfecties van de nagels en hun behandeling met onycosolveSzubungális Onychomycose (DLS) is de meest voorkomende schimmelinfectie nagel infectie. Onycosolve De dls van de nagel onder de huid (nagelriemen) en mijn nagels zijn besmet.

 1. De ziekte van de schimmel veroorzaakt, dat is meestal de voetschimmel is verantwoordelijk voor zijn. De nagel wordt dan vaak gefragmenteerd is beschadigd, split en echtscheiding van de huid en geel of bruin van kleur. Dit zijn alle ongemak kan veroorzaken, vooral in de schoenen als je ze dragen.[3]
 2. Een ander soort schimmel nagel infectie is Wit Oppervlakkige Onychomycose (WS). De ws van de nagel bovenste laag van de aanval en witte vlekken op de opleiding van de nagel oppervlak, die na een periode onycosolve van tijd gefragmenteerd, krijtachtig poeder bedekt. De nagel echter niet dikker, en is niet gescheiden van de huid.

Schimmel nagel infectie-veroorzakende schimmels zijn zeer besmettelijk, en vooral natte, warme omgeving vermenigvuldigen, bijvoorbeeld, de gemeenschap zwembaden,

douches en sportscholen.  Als je voetschimmel kan zich verspreiden naar de nagels van ons leven. De beschadigde nagel verhogen ook het risico van infectie.

Preventie

Ondanks het feit dat het onmogelijk is om volledig te voorkomen dat de schimmel nagel infectie, kans op, er zijn dingen die we kunnen doen voor preventie. Als voetschimmel we hebben, zo snel mogelijk te behandelen om te voorkomen dat de infectie zich verspreiden naar de nagels. ,

De goed passende schoenen te dragen, Onycosolve waardoor onze voeten om te “ademen” en vermindert de warme, vochtige omgeving mogelijkheid van het ontwikkelen, waar de schimmels zich verspreiden.

hoe te handelen in geval van onychomycosis

hoe te handelen in geval van onychomycosisEen aantal andere dingen die we kunnen doen om het te delen met anderen de handdoeken en sokken, en wij zorgen ervoor dat uw handdoeken regelmatig gewassen te worden. Verder lopen we op blote voeten in openbare zwembaden, douches en kleedkamers, op hetzelfde moment, vervangen oude schoeisel ons die paddestoelen, kunnen worden besmet.  Schoenen regelmatige desinfectie is ook een aanrader.

 • Als je een schimmel nagel infectie, verschillende soorten behandeling voorhanden. De antischimmel tabletten van (een of twee keer per dag voor een paar maanden) de medische hulp en de schimmeldodende körömecsetelőig veel opties om uit te kiezen om zich te ontdoen van de infectie.
 • Een andere optie is de Scholl voetschimmel Tegen Ingesteld. Speciaal ontworpen twee-stap-behandeling van schimmel nagels: een nagelvijl en een spijker vloeistof te helpen. De behandeling zal de dood van de nagel schimmel 99,9% en onycosolve  eenvoudig aan te brengen, alsmede om te voorkomen dat de infectie Onycosolve  zich verder.
 • De nagel schimmel is een veel voorkomende ziekte. De gevallen met het grootste deel van alle Dermatophyton schimmel veroorzaakt, terwijl minder vaak Scytalydium, Scopulariopsis, Fusarium, of de Candida schimmel in de achtergrond. De Dermatophyton champignons bij de meest Trichophyton soorten, minder vaak

Epidermophyton species, veroorzaakt door de nagel schimmel. Mannen en vrouwen in gelijke mate ziek. Het is zeldzaam dat de huid oppervlakkige infectie zonder alleen een teken van de nagel schimmel.

De teennagels veel vaker getroffen dan de kézujjak nagels. De kézkörmök gombásodása in het geval van een bijna zeker dat teennagel infectie. Meestal niet een enkele nagel is aangetast, maar op hetzelfde moment. Het lichamelijk onderzoek in dit licht.

hoe nagel schimmel infectie ontwikkelt

hoe nagel schimmel infectie ontwikkeltEen aantal predisponerende factoren bekend als, bijvoorbeeld, ziekten waarbij het spijker bed de bloedtoevoer van verwarring zou kunnen lijden aan: suikerziekte (diabetes mellitus), aortastenose, polyneuropathie, enz.

Een aandoening waarbij de handen of tenen voor een permanent warm, vochtig micro-klimaat biedt ook vatbaar maken, zodat de slecht geventileerde schoenen is versleten, de lábizzadás, beroepen, waarin, bijvoorbeeld, voor een lange tijd in het water, of water aan te raken (wasvrouw, afwasmachine),

evenals de activiteiten, gedurende welke Onycosolve  de gist met contact (bakkers, banketbakkers, wijnmakers). De verwaarloosde persoonlijke/ körömhygiéné, de slechte nagelverzorging gewoonten, de besmette nagel tools ook het verbeteren van de onychomycosis waarschijnlijkheid van de ontwikkeling.

De nagels zichtbare laesies is enigszins kan verwijzen naar de pathogene schimmel. Het klinische beeld op basis van discriminatie:

1./ Distale subungualis onychomycose heeft

2./ Witte oppervlakkige onchomycosist

3./ Proximale subungualis onchomycosist

4./ Distrophiás onychomycose heeft

5./ Andere kórformák hen

Distale subungualis onychomycose in de nagelplaat op afstand, “cut” einde beginnen de paddestoel garens invasie van de nagel plaat materiaal en geleidelijk verspreiden en. De nagelplaat geel, wit elszíneződésű, die de loop van de tijd omhoog van het nagelbed. Dit is de manifestatie van een van deze schimmels kunnen optreden.

Witte oppervlakkige onychomycose vooral van de lábkörmökön, Trichophyton mentagrophytes en Fusarium-infectie te voorkomen. Oppervlakkige witte vlek vlekken, zoals weergegeven. Relatief eenvoudig worden afgeveegd.

 • Proximale subungualis onychomycose in de nagelplaat, en vanaf het begin van het proces, waarin elk van de Trichophyton soorten.
 • De lunula (witte halve maan-achtige deel van de intacte nagelplaat, en op) gebaseerd op onregelmatig gevormde witte vlek te verspreiden naar de nagelplaat rand. In de eerste plaats met acquired immunodeficiency syndrome (verworven immunodeficiëntiesyndroom – AIDS) personen die lijden aan een optreden.
 • Sinds de nagelplaat “de kiem”, de nagelmatrix is besmet, dus, de val nagel opnieuw groei zo lang barrière zolang de schimmelinfectie zich blijft voordoen. Zeldzame kórforma.

Distrophiás onychomycose vooral Candida-infectie ontstaat. Meestal distaal subungualis onychomycose begint als een. De gehele nagelplaat wordt beïnvloed, is een kenmerk vuil geel, felrostozódott, feldomborodott nagelplaat kenmerken. Chronische mucocutane candidiasis deel van een fenomeen.

 1. Andere kórformák u vermeld worden de Scytalidium veroorzaakt door de afwijking, waarbij de nagelplaat te “knippen” een deel van sáncszerűen felrostozódik de nagelplaat. Scopulariopsis infectie van de nagel plaat typische kaneel-achtig bruin.
 2. De diagnose de klinische beeld is niet bijzonder moeilijk. Noodzakelijk voor het isoleren van de psoriasis en de trauma ‘ s die veroorzaakt worden door nail verschillen. Anders, de nagels verkleuring met de bijbehorende up-to-kanker aandoeningen (diverse naevus of melanoom) is zeer zeldzaam.

Bijvoorbeeld, onder de nagel in een hematoom, een fysieke trauma ‘ s veroorzaakt, ook kunnen nabootsen nagel schimmel. De nagel groei (ongeveer 1 mm/week) de blauwe plekken is voortdurend in beweging.

Dit kan voorgesteld worden als de nagelplaat en naast de huid voorzichtig met een pen markeerde de plek op de lijn en een week na week zijn ze aan het kijken bent de lijn en de smet van de gezamenlijke migratie.

hoe de behandeling van de nagel schimmel

hoe de behandeling van de nagel schimmelHelaas, het is vrij zeldzaam dat de individuele schimmels te kweken plaatsvinden. Een goede opvoeding Saboraud agar. Het fokken is niet alleen zinvol, als de klinische beeld wordt verwacht om bekend te worden met resistente schimmel ziekteverwekkers (Scytalidium champignons), terugkerende infecties, bekend ernstige predisponerende factoren (AIDS), maar in bijna alle gevallen.

De reden voor dit is dat de meest effectieve zijn aangehouden voor een lange tijd, systemische medicatie soms ernstige bijwerkingen kunnen veroorzaken. Onycosolve Niet gunstig, als maanden-bijwerkingen door de behandeling van een nagel schimmel, de ziekteverwekker is tegen dat van de drug, en dus niet effectief.

 • Vandaag is het al verouderd modus als de nagelplaat wordt verwijderd in de eerste stap. De lokale behandeling van oppervlakkige infectie (witte oppervlakkige onychomycosis) in het geval van de verwachte resultaten.
 • Het meest effectief is voor de behandeling van systemische antifungale behandeling, die is 3-6 maanden. In die tijd zijn vrouw omdat de nagelplaat. Dit is relevant in dat de stoffen die groeit in het materiaal, namelijk de spijker szarujába, waarin de schimmeldraden vastgesteld. De meeste azole-type antimikotikumokat (ketoconazol, itrokonazol, fluconazol) of terbinafine wordt gebruikt.
 • Het is zeer belangrijk dat deze medicijnen zijn narcose-effect, dat is bekend lever-en vaatziekten (alcoholische beschadiging van de lever, hepatitis, virale infecties), cytochroom-P450-enzym-inducerende geneesmiddelen

(bijv. anticonceptiepil, anti-epileptica, coumarine-type anticoagulantia drugs, enz.) met een ernstige, ongewenste neveneffecten Onycosolve tot gevolg hebben. Vaak is dit voor het eerst presenteren de betere bordaív onder ongemak, cholestase door de ontwikkeling van geelzucht. Hoge dosis ketoconazol zijn bekende steroïde biosynthese-remmende werking.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in